درباره پروژه‌های آموزشی «سازمان بهره‌وری آسیایی» چه می‌دانیم؟

 

 

 

سازمان بهره وری آسیایی، سالیانه بیش از 100 پروژه آموزشی را برگزار می‌کند که در این مطلب بیشتر با محورهای این پروژه های آموزشی آشنا می شویم.

سازمان بهره وری آسیایی (APO) در وبسایت رسمی خود، پروژه های آموزشی این سازمان را به گروه اصلی پروژه های چندکشوری و پروژه های مختص هر کشور دسته بندی کرده است.

پروژه های چندکشوری

برنامه های آموزشی که با حضور شرکت کنندگان از کشورهای مختلف عضو سازمان بهره وری آسیایی برگزار میشود، (Multicountry Programs) صنعت، خدمات، کشاورزی و بخش های دولتی را پوشش می دهد. این پروژه هاو برنامه ها، برای ارائه آموزش های عملی، به اشتراک گذاری بهترین شیوه ها و نوآوری ها و ترویج توسعه دانش طراحی شده اند.

شرکت کنندگان در این فعالیت های سازمان بهره وری آسیایی، نمایانگر گروه های متنوعی از ذینفعان بهره وری در کشورهای عضو هستند. از آنها انتظار می رود که با انتشار دانش و درک تازه به دست آمده خود به دیگران در کشورهای خود تأثیرات چند برابری ایجاد کنند.

محورهای پروژه های چند کشوری

تحقیق (Research): مطالعه عمیق موضوعات مرتبط با بهره وری شامل جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها برای رسیدگی به مسائل خاص مرتبط با بهره وری.

کنفرانس ها (Conferences)به اشتراک گذاری یا انتشار دانش جدید، بهترین شیوه ها، و یافته های پژوهشی.

ماموریت های مطالعه مشاهده ای (بازدید مطالعاتی – Observational Study Missions): فرصت های یادگیری را بر اساس مشاهدات مستقیم از کاربردهای بهترین شیوه ها، نوآوری ها و فناوری های پیشرفته فراهم می کند.

کارگاه های آموزشی (Workshops): بحث و بررسی موضوعات، به اشتراک گذاشتن دانش و تجارب و بررسی موضوعات نوظهور مرتبط با ابزارها، تکنیک ها، روش ها و مسائل مربوط به بهره وری برای ارائه توصیه های مرتبط و/یا توسعه برنامه های اقدام.

دوره های آموزشی (Training Courses): ارائه اطلاعات و مهارت های عملی بر اساس مجموعه ای از دانش به دنبال یک برنامه درسی ساختاریافته برای بهبود شایستگی و عملکرد.

دوره‌های (خودآموز) الکترونیکی (APO e-Courses)سازمان بهره وری آسیایی، دوره‌های الکترونیکی رایگان و در دسترس را در مورد موضوعات مرتبط با بهره‌وری با انعطاف‌پذیری برای یادگیری با سرعت و راحتی خود ارائه می دهد.

پروژه های مختص هر کشور

این پروژه های تک کشوری (Individual-country Programs) در واقع پروژه های مختص به یک کشور بوده، چنانچه سازمان بهره وری آسیایی، نقش کلیدی را به عنوان یک مؤسسه تسهیلگر با تقویت توانایی نهادهای ملی بهره وری و سایر مؤسسات برای ارتقای بهره وری، ارائه آموزش و ارائه خدمات ظرفیت سازی به بخش های دولتی و خصوصی ایفا می کند.

همچنین به عنوان مشاور منطقه ای عمل کرده، سیاست های اقتصادی و توسعه و عملکرد هر یک از اعضا را بررسی و به تدوین استراتژی هایی برای افزایش بهره وری و رقابت کمک می کند. این تلاش ها تحت برنامه فردی طراحی شده برای رفع نیازهای خاص اعضا پوشش داده می شود.

محور همکاریهای مختص هر کشور عضو سازمان بهره وری آسیایی

برنامه های ملی خاص (Specific National Programs): ارائه خدمات فنی و مشاوره ای به NPO ها یا سازمان های همکار در اجرای پروژه های ملی.

مأموریت‌های مطالعه مشاهده‌ای انفرادی کشور (Individual-country Observational Study Missions): فرصت‌هایی را برای سیاست‌گذاران و ذینفعان اعضای سازمان بهره وری آسیایی فراهم می‌کند تا پیشرفت‌های اخیر و بهترین شیوه‌ها در زمینه‌های پیشرفته را مطالعه و شبکه‌هایی را با بازدید از نهادهای پیشرو جهانی ایجاد کنند.

همکاری دوجانبه بین سازمان‌های بهره وری (Bilateral Cooperation between NPOs): تسهیل جلسات بین مقامات بلندپایه سازمان‌های بهره وری و سیاست‌گذاران و همچنین مشاهدات ابتکارات و مداخلات بهره‌وری جدید برای کمک به اعضا در رقابتی‌تر شدن.

شرکت‌های پایلوت (Demonstration Companies): سازمان‌هایی را توسعه دهید که شیوه‌های خوب بهبود بهره‌وری را با حمایت کارشناسان فنی و سازمان‌های غیر دولتی و تعهد سازمان‌های هدف به نمایش بگذارند.

خدمات تخصصی فنی (Technical Expert Services): ارائه کمک های فنی به سازمان های غیر دولتی و سازمان های مرتبط برای تقویت ظرفیت های سازمانی و ارتقای شایستگی های فنی آنها در راستای نیازهای تک تک اعضای کشورهای عضو برای بهبود بهره وری.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش